Alleen de beste hotels voor uw citytrip!
               
TIPHOTELGIDS.NL
Vind op tiphotelgids.nl het beste hotel voor uw citytrip. Alle hotels op deze website hebben een zeer goede feedback gekregen van gasten. Om uw keuze nog makkelijker te maken zijn hotels onderverdeeld in de categorien: Top 10 hotels, luxe hotels, budget hotels, hippe hotels, boetiek hotels en appartement hotels. Tiphotelgids.nl wenst u een prettig verblijf!
OVER ONS / CONTACT

OVER ONS
Tiphotelgids is opgezet met het doel bezoekers een objectief overzicht te verschaffen van de best beoordeelde hotels in elke stad. De meeste reserverings-websites beschikken nu namelijk over soms wel honderden hotels per stad bestaande uit een mix van slecht tot zeer goed beoordeelde hotels. Bovendien worden hotels zowel gerankschikt op populariteit als beoordeling. Voor veel bezoekers zal dit verschil niet duidelijk zijn, met als gevolg dat reizigers door de bomen het bos niet meer zien! Tiphotelgids geeft de reiziger objectiviteit, gemak en helderheid in een overzicht!

Objectief
Beoordelingen zijn gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van reizigers die in het hotel verbleven hebben. De beoordelingen zeggen dus iets over de kwaliteit van een hotel en haar service. Tiphotelgids verzamelt al deze beoordelingen en presenteert alleen de best beoordeelde hotels op Tiphotelgids.nl. Het zijn dus de gasten zelf die bepalen welke hotels op Tiphotelgids komen te staan.


Gemak
Tiphotelgids bespaart de reiziger hiermee een hoop tijd. De reiziger hoeft immers niet zelf meer diverse sites te bezoeken en te vergelijken om tot een conclusie te komen welke hotels het beste scoren.
 CONTACT
Als u vragen heeft of als u ons een suggestie wilt doen, kunt u een e-mail sturen naar info@tiphotelgids.nl. Dit is de gemakkelijkste en snelste manier ons te bereiken. Aarzel niet contact met ons op te nemen. We zijn u graag van dienst!

COPYRIGHT
Tenzij anders vermeld, is het copyright van het materiaal op deze website eigendom van Tiphotelgids.nl.


A-SENSE
Tiphotelgids.nl is een website van A-Sense Hotel Marketing & Consultancy. A-Sense is een in Nederland geregistreerd bedrijf. Het Nederlands recht is op onze diensten van toepassing.


 
powered by A-Sense
© 2010 Tiphotelgids.nl, Alle rechten voorbehouden